Voor deelnemers

Het erfgoedfestival Over Grenzen van Gelderland versterkt de samenhang binnen de erfgoedsector. Organisaties met verschillende specialismen worden uitgenodigd om deel te nemen aan het erfgoedfestival: musea, theater- en muziekgezelschappen, filmhuizen, historische verenigingen, toeristische organisaties, media en onderwijsinstellingen. Door samen te werken vergroten de deelnemers hun zichtbaarheid en hun publieksbereik. Festivaldeelnemers ontwikkelen en financieren hun eigen activiteit. Voor de communicatie van hun activiteit vragen we deelnemers gebruik te maken van de communicatietoolkit.

Het festivalteam ondersteunt hen in de vorm van bijeenkomsten, workshops en persoonlijk contact of advies. Daarnaast kunnen deelnemers meeliften op de centrale communicatie. Indien mogelijk stelt de festivalorganisatie een bescheiden stimuleringsbijdrage beschikbaar.

Sinds de start van de festivalvoorbereidingen is er al een groot aantal ideeën binnengekomen. Inspiratie opdoen voor een activiteit of op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden? Bekijk dan hier de ideeënbus. Meld uw activiteit aan voor 1 maart 2018 via het aanmeldformulier op deze website, dan kan uw activiteit ook mee met alle gedrukte media.

Hier vindt u informatie over het festival en het thema grenzen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het festivalteam van Erfgoed Gelderland via info@erfgoedfestival.nl.

Deel deze pagina op social media: