Optreden en Dansworkshop Inbal Abir

Inbal Abir

Anton Pieck Museum

Locatie: Anton Pieck Museum, Noordwal 31, 8051 ES Hattem

In het kort: Inbal Abir liet zich voor het Erfgoedfestival inspireren bij het Anton Pieck Museum. Ben je tussen de 7 en 23 jaar en wil je samen met Inbal aan de slag met dans? Doe dan mee aan de dansworkshop van Inbal Abir in het Anton Pieck Museum.

Meer info en aanmelden: https://www.antonpieckmuseum.nl/dansworkshop-op-9-oktober/

Let op: Deelname is gratis, reserveren is wel verplicht.

De Artiest

Over Inbal Abir

Ze is geboren en opgegroeid in Israël, en woont nu in Arnhem. Danskunstenaar Inbal Abir studeerde aan de ArtEZ dansacademie en is een van de oprichters van danscollectief de Arnhemse Meisjes. Haar fysieke onderzoek richt zich op yoga, acrobatiek en improvisatiemethoden. Voordat ze professioneel danser werd, werkte ze in Israël met minder bevoorrechte tieners. Die ervaringen hebben haar gevormd als maker. Haar werk als danser gaat over de omstandigheden waarin een mens leeft en haar stukken zijn maatschappelijk betrokken.

Op 9 oktober geeft Inbal Abir een dansworkshop bij het Anton Pieck Museum. Voor meer informatie klik hier.  

Inbal Abir - Erfgoed Festival
ERFGOEDFESTIVAL 2021 | Inbal Abir – Anton Pieck Museum

Meer video's van Inbal Abir

REACTIE | Mathilde Stam over Inbal Abir

De Locatie

Over Anton Pieck Museum

Erg mooi hoor, dat Sprookjesbos. Maar wie Anton Pieck beter wil leren kennen moet toch echt naar het museum in Hattem. Met de grootste collectie origineel erfgoed illustreert het Anton Pieck Museum de enorme veelzijdigheid van deze kunstschilder, tekenaar, graficus, ontwerper, restaurateur… De man die kortom wereldberoemd werd met zijn onmiskenbaar unieke stijl.

Lees meer op mijnGelderland
Anton Pieckmuseum - Erfgoed Festival

Anton Pieck, de tekendocent die liever zelf tekende

Zeg Anton Pieck en iedereen denkt als eerste aan de Efteling. Maar deze kunstschilder, tekenaar, graficus, ontwerper en restaurateur was vee…