Historisch café met Merijn Scholten

Merijn Scholten

CODA

Locatie: CODA Auditorium, Vosselmanstraat 299, 7311 CL, Apeldoorn

In het kort: Het Historisch Café van Erfgoedplatform Apeldoorn staat 1 oktober in het teken van werken in Apeldoorn. Archivaris Stefan Rutten vertelt over de ontwikkeling van industriedorp naar dienstenstad. Merijn Scholten is aanwezig om te vertellen over zijn residentie voor het Erfgoedfestival.

Meer info: https://www.erfgoedplatformapeldoorn.nl/activiteiten/2021/historisch-café-1-10-2021/

De Artiest

Over Merijn Scholten

Als iemand achtereenvolgend Kunstmatige Intelligentie, Bedrijfskunde en Radio- en Televisiejournalistiek studeert, is het vrij duidelijk: dat veelzijdig talent wordt cabaretier. En zo geschiedde. Voor corona leerden we Merijn kennen van De Partizanen (o.a. bij De Wereld Draait Door) en bij de Comedytrain. Tijdens corona experimenteert hij erop los met minisketches op Instagram.

Merijn Scholten - Erfgoed Festival
VIDEO (2/3) | Merijn Scholten in CODA Apeldoorn

Meer video's van Merijn Scholten

VLOG | Merijn Scholten
VIDEO (1/3) | Merijn Scholten in CODA Apeldoorn

De Locatie

Over CODA

Een leven lang leren. Voor zelfontplooiing kun je als Apeldoorner niet om hét cultuurhuis van de stad heen. Gewapend met een bibliotheek, archief en museum gaat het onwetendheid, ongeletterdheid en onderontwikkeling te lijf. In de ‘huiskamer’ van CODA komt iedere stadsbewoner tot bloei.

Lees meer op mijnGelderland
CODA - Erfgoed Festival

Hoe TBC aan de wieg stond van solide speelgoedauto’s

Marktplaats 2021. ‘Ado Truck 1932 hout design Ko Verzuu. Ja, een echte grote houten ado auto uit 1932. Ik vermoed dat aanhanger overgeschi…

ado-werkplaats

Ado-speelgoed komt uit de ‘Werkplaats voor mannelijke patiënten’ van het sanatorium Berg en Bosch. In deze werkplaats konden mannen die gro…