Afsluitend concert Higher Ground door Jong Metropole

Jong Metropole

Theater Hanzehof & Buitensociëteit

Kosten tickets: €12,50

Locatie: Theater Hanzehof & Buitensociëteit, Coehoornsingel 1, 7201 AA, Zutphen

In het kort: In de zomer van 2021 lieten de muzikanten van Jong Metropole zich inspireren door de negentiende-eeuwse arbeiderswoning van de David Evekink stichting, op uitnodiging van Erfgoedcentrum Zutphen. Tijdens het concert Higher Ground zal een afvaardiging van Jong Metropole het nieuwe muziekstuk laten horen als afsluiting van het Erfgoedfestival 2021.

Meer info en tickets: https://www.hanzehof.nl/programma/5410

De Artiest

Over Jong Metropole

Wie zo nu en dan cynisch is over de wereld, moet gewoon eens naar het Jong Metropole luisteren. Een unieke samenwerking tussen de Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON), het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) en het Metropole Orkest (MO). Een bundeling van de grootste muzikale talenten van Nederland. Voor het Erfgoedfestival gaan we proppen: dit voltallige orkest bezoekt een kleine arbeiderswoning, stammend uit het einde van de negentiende eeuw.

Als afsluiting van het Erfgoedfestival 2021 vindt op 31 oktober het concert Higher Ground plaats in Theater Hanzehof & Buitensociëteit, Zutphen. Tijdens het concert zal een afvaardiging van Jong Metropole het nieuwe muziekstuk spelen. 

Jong Metropole - Erfgoed Festival
ERFGOEDFESTIVAL 2021 | Jong Metropole – Erfgoedcentrum Zutphen

De Locatie

Over Theater Hanzehof & Buitensociëteit