Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Expositie: Zie Mij

23 mei 2018 - 15 juli 2018

Hoe breng je het oeroude verhaal van de Bijbel tot leven in deze tijd? Beeldend kunstenaar Caroline Waltman doet dit met haar grensoverschrijdende expositie ‘Zie mij’. In verschillende landen legde zij beelden vast die een nieuwe en eigentijdse blik op de Bijbel werpen. Waltman koppelt foto’s van een kind in bad, een vliegveld vol vluchtelingen en een kuil vol regenwater aan door haar gekozen verzen uit de Bijbel. Met haar associatieve en poëtische beelden blaast Caroline Waltman nieuw leven in de eeuwenoude verhalen.

Caroline fotografeerde in zestien verschillende landen. In Nederland, België, Duitsland en Italië, maar ook bijvoorbeeld in Israël, Palestina, Jordanië, Griekenland en Turkije. Het werk is zeer divers, met landschappen, stillevens, portretten en actiefoto’s uit het dagelijks leven in verschillende culturen. Samen vormen zij een brede blik op de wereld.

Vanaf 15 mei tot 30 juni 2018 is deze expositie te zien in de Walburgiskerk Zutphen. De expositie wordt mede mogelijk gemaakt door het Bijbels Museum, Amsterdam.

Gegevens

Begin:
23 mei 2018
Einde:
15 juli 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
www.walburgiskerk.nl

Locatie

Walburgiskerk Zutphen
Gravenhof
Zutphen, Nederland
+ Google Maps

Deel deze pagina op social media: