Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

De Tuin der Lusten op Landgoed Oolde

22 juni 2018 - 18:30 - 24 juni 2018 - 18:30

€48

Verboden toegang voor onbevoegden. Particulier gebied: afgesloten voor publiek. Grenzen tussen omgeving en landgoed die maar al te vaak nieuwsgierigheid opwekken naar de wereld achter het bordje. Tijdens culinair theaterfestival De Tuin der Lusten  op 22, 23 en 24 juni kunt u deze grens passeren en wordt een particulier landgoed drie dagen ontsloten voor publiek. Kastelen openen de poorten naar hun moestuinen, koetshuizen bieden een intiem kijkje op de monumentale tuinaanleg. In juni strijkt De Tuin der Lusten neer op Landgoed Oolde in Laren.

De avond bestaat uit een zesgangenmenu van culturele en culinaire gerechtjes. Welbekende Italiaanse gerechtjes prikkelen de tong, bijzonder theater in de openlucht prikkelt de geest. De avond start al vanaf de eerste stap op de oprijlaan. Gerechtjes en kunst wisselen elkaar af, met als hoofdprogramma een smakelijk diner aan lange tafels, waar grenzen tussen jong en oud, adel en volk, ophouden te bestaan. Ontmoeten is het devies bij De Tuin der Lusten.

Het diner bestaat uit een amuse, gevolgd door drie zinnenprikkelende Italiaanse dinergangen. Het theaterprogramma bestaat uit verrassend vormgegeven taalkunst van lokale schrijvers, een filosofische dansperformance met live muziek van Studio Eclipse, en indringend persoonlijk verteltheater van Debby Petter.

In de loop van mei staat het programma online. Kaartverkoop zal begin juni van start gaan. Kijk voor meer informatie op detuinderlusten.eu.

 

Gegevens

Begin:
22 juni 2018 - 18:30
Einde:
24 juni 2018 - 18:30
Kosten:
€48
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
www.detuinderlusten.eu

Organisator

De Tuin der Lusten
Telefoon:
0643691527
E-mail:
pr@detuinderlusten.nl
Website:
www.detuinderlusten.eu

Overige informatie

Leuk voor kinderen
ja
Geschikt voor minder validen
nee
Vertaling naar Duits gewenst
nee

Locatie

Landgoed Oolde
Ooldeselaan 17
Laren, Gelderland 7245 PP
+ Google Maps

Deel deze pagina op social media: