Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Beleef de bossen in Putten en Ermelo

14 juli 2018

Vier historische verenigingen en –stichtingen van de noordwest Veluwe organiseren samen publieksdagen in het thema ‘Grenzen’. Het Puttens Historisch Genootschap en Oudheidkundige Vereniging Ermeloo organiseren in het kader daarvan op zaterdag 14 juli een bijzondere dag met als thema de grenzen van bos en heide.

In Putten start de publieksdag in De Werkstee op Landgoed Schovenhorst. In de ochtend wordt door enkele medewerkers van de historische verenigingen ingegaan op de historie van het beheer van de bosmaalschappen. In de middag kunnen bezoekers deelnemen aan een fietstocht onder leiding van de heer Lennart Jasper, boswachter van Staatsbosbeheer. Hij toont zowel de historische als de tegenwoordige sporen van het beheer van de bossen. Aan het einde van de middag is er een expositie te bezoeken in het museum De Tien Malen, gewijd aan de bijenteelt.

Het programma wordt nog nader uitgewerkt. Informatie hierover en opgave voor deelname zal worden gepubliceerd in de regionale media en in een speciale folder. Houd www.phg-putten.nl en www.ov-ermeloo.nl in de gaten voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
14 juli 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisatoren

Puttens Historisch genootschap
Oudheidkundige Vereniging Ermeloo

Overige informatie

Leuk voor kinderen
ja
Geschikt voor minder validen
ja
Vertaling naar Duits gewenst
ja

Locatie

Landgoed Schovenhorst
Garderenseweg 93
Putten, Gelderland 3881 GK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0341 351207
Website:
http://www.schovenhorst.nl/dat/

Deel deze pagina op social media: