Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Atelierroute Putten 2018

1 juni 2018 - 3 juni 2018

Op 1, 2 en 3 juni vindt in Putten de Atelierroute Putten plaats. Het is alweer de 21ste keer dat het wordt georganiseerd. Met haar thema ‘Grenzen’ sluit Atelierroute Putten naadloos aan bij het thema van het Erfgoedfestival Over Grenzen van Gelderland. Tijdens de Atelierroute exposeren Puttense kunstenaars hun werk, de meesten in hun eigen atelier. Sommigen ruimen ook een plaatsje in voor één of meer gastexposanten. Voor het publiek is dit een uitgelezen kans om de kunstenaars in hun dagelijkse werkruimte te bezoeken.

Het thema ‘Grenzen’ biedt bijna grenzeloze mogelijkheden aan de kunstenaars en maakt nieuwsgierig naar het werk waarmee zij dit jaar zullen komen. Het daagt de kunstenaars uit om over hun creatieve grenzen te gaan. Op welke manier werken ze naar dit thema toe? Hoe laten zij hun creativiteit de vrije loop zonder die aan grenzen te binden? Het maakt nieuwsgierig!

De feestelijke opening vindt plaats op donderdag 31 mei om 20.00 uur in de Kunstkelder van het gemeentehuis van Putten. Daar is een verzamelexpositie ingericht met kunstwerken van de deelnemers aan de Atelierroute, met als thema ‘Grenzen’. De expositie in de Kunstkelder is als onderdeel van de Atelierroute op vrijdag 1 juni en zaterdag 2 juni geopend (niet op zondag!). Aansluitend op de Atelierroute is de thema-expositie in de Kunstkelder nog tot en met zaterdag 23 juni te bezichtigen op de reguliere openingstijden van de Kunstkelder.

De openingstijden van de ateliers tijdens de Atelierroute zijn:
vrijdag 1 juni 13.00 – 21.00 uur
zaterdag 2 juni 11.00 – 17.00 uur
zondag 3 juni 11.00 – 17.00 uur

Uitgebreide informatie en een plattegrond inclusief adresgegevens van de ateliers die in 2018 hun deuren openen, zijn t.z.t. te vinden op: www.atelierrouteputten.nl

Gegevens

Begin:
1 juni 2018
Einde:
3 juni 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
www.atelierrouteputten.nl

Overige informatie

Leuk voor kinderen
ja
Geschikt voor minder validen
ja
Vertaling naar Duits gewenst
ja

Locatie

Meerdere locaties in Putten
Putten, Gelderland Nederland + Google Maps
Website:
www.atelierrouteputten.nl

Deel deze pagina op social media: